25910 6130
info@asnestos.gr
23
Jun
Prep
Cook
Ready In
20 Λεπτά
4 servings
1
Πλύνε το μαρούλι, στράγγιξέ το και άπλωσε τα φύλλα σε μια φαρδιά και βαθειά πιατέλα
2
Τα υπόλοιπα φύλλα ψιλόκοψέ τα και ρίξ’τα στη μέση της πιατέλας μαζι με το λάχανο ψιλοκομμένο.
3
Καθάρισε το ρόδι και ρίξε αρκετό επάνω στα λαχανικά σου
4
Κόψε το μήλο σε κυβάκια και ράντισέ το με λεμόνι για να μην μαυρίσει. Πρόσθεσέ το κι αυτό στη σαλάτα σου
5
Καθάρισε το ακτινίδιο κ αι κόψε σε φέτες, προσθέτοντας τες κι αυτές στη σαλάτα.
6
Πρόσθεσε και την μπανάνα σε κομμάτια και τα καρύδια.
7
Στίψε το μισό πορτοκάλι και περίχυσε με αυτό τη σαλάτα
8
Πασπάλισε με λίγη κανέλα και το μέλι και τέλος ράντισε με το ελαιόλαδο.
9
Αλάτισε λίγο πριν σερβίρεις.
Πηγή:Σαλάτα Αφροδίτη
Footnotes
Cook's Note:
Editor's Note:
Share
Name *
Email *
Your comment: