-
Prep
-
Cook
-
Ready In
20 Λεπτά
-
4 servings
Ingredients
- 1 μεγάλο μαρούλι
- Κόκκινο λάχανο
- 1 ρόδι
- 1 μπανάνα
- 1 ακτινίδιο
- 1 πράσινο μήλο
- 5 καρύδια
- 1 πορτοκάλι
- 1 λεμόνι
- 2 κ.γ. μέλι
- Λίγη κανέλλα
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
Directions
-
1
Πλύνε το μαρούλι, στράγγιξέ το και άπλωσε τα φύλλα σε μια φαρδιά και βαθειά πιατέλα
-
2
Τα υπόλοιπα φύλλα ψιλόκοψέ τα και ρίξ’τα στη μέση της πιατέλας μαζι με το λάχανο ψιλοκομμένο.
-
3
Καθάρισε το ρόδι και ρίξε αρκετό επάνω στα λαχανικά σου
-
4
Κόψε το μήλο σε κυβάκια και ράντισέ το με λεμόνι για να μην μαυρίσει. Πρόσθεσέ το κι αυτό στη σαλάτα σου
-
5
Καθάρισε το ακτινίδιο κ αι κόψε σε φέτες, προσθέτοντας τες κι αυτές στη σαλάτα.
-
6
Πρόσθεσε και την μπανάνα σε κομμάτια και τα καρύδια.
-
7
Στίψε το μισό πορτοκάλι και περίχυσε με αυτό τη σαλάτα
-
8
Πασπάλισε με λίγη κανέλα και το μέλι και τέλος ράντισε με το ελαιόλαδο.
-
9
Αλάτισε λίγο πριν σερβίρεις.
Πηγή:Σαλάτα Αφροδίτη
Footnotes
-
Cook's Note:
-
Editor's Note: