25910 6130
info@asnestos.gr
16
Dec
Prep
Cook
Ready In
servings
Το ακτινίδιο είναι γνωστό ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και E καθώς και σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο και φυτικές ίνες, ενώ ο λωτός έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες κ βιταμίνες. Όλα αυτά συνδυασμένα με ρόκα-σπανάκι και ξηρούς καρπούς (πλούσιοι σε πρωτεΐνες) δίνουν ένα πολύ υγιεινό αποτέλεσμα!
Εκτέλεση: Ξεπλένω την ρόκα και το σπανάκι, κόβω σε κομματάκια τον λωτό και το ακτινίδιο και σε φετούλες τα μανιτάρια. Τα ανακατεύω, προσθέτω τα φυστίκια Αιγίνης κομμένα και το φιλέ αμυγδάλου. Σε μπλέντερ ή καλύτερα με ραβδομπλέντερ πολτοποιώ τα υλικά της σάλτσας και περιχύνω την σαλάτα.
Footnotes
Cook's Note:
Editor's Note:
Share
Name *
Email *
Your comment: