25910 6130
info@asnestos.gr
10
Jan
Prep
Cook
Ready In
servings
1
Σε ένα μπολ ρίξε το πιπέρι, το λεμόνι, το σκόρδο και τον ζωμό κότας που είδη έχεις αραιώσει μέσα σε νερό.
2
Σε ένα τηγάνι που καίει ρίξε 1 κ.σ λαδί και άφησε τα φιλέτα κοτόπουλου να ψηθούν.
3
Όταν ροδοκοκκινίσουν βγάλε το κοτόπουλο από το τηγάνι και ρίξε πάλι 1 κ.σ λαδί και έπειτα τα σπαράγγια τα οποία έχεις κόψει σε κομμάτια.
4
Όταν δεις πως αρχίζουν να μαραίνονται βγαλτά από τη φωτιά.
5
Στο καυτό τηγάνι ρίξε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί και πρόσθεσε το ζωμό με το βούτυρο και άφησε το να βράσει για 2 λεπτά.
6
Έπειτα πρόσθεσε και την κρεμά γάλακτος και άφησε το μείγμα για 1 λεπτό να βράσει.
7
Όταν δεις ότι έχει «δέσει» πρόσθεσε το κοτόπουλο και τα σπαράγγια και χαμήλωσε την φωτιά ώστε να σιγοβράσουν και να πάρουν γεύση από την σάλτσα.
8
Το πιάτο σου είναι έτοιμο και αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να το συνοδέψεις με πολλά, ίσως ένα ποτήρι κρασί να είναι αρκετό.
Πηγή: Κοτόπουλο με σπαράγγια και κρέμα γάλακτος
Footnotes
Cook's Note:
Editor's Note:
Share
Name *
Email *
Your comment: