25910 6130
info@asnestos.gr
05
Jun
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι - κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες. Βράζουμε για 8-10 λεπτά τα σπαράγγια και τα στραγγίζουμε. Σπάμε σε μπολ τα αυγά και τα χτυπάμε καλά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τον άνιθο και ανακατεύουμε...
Μισοβράζουμε το ρύζι σε 3/4 λίτρου ζωμό κότας. Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι - κόφτη τα σπαράγγια και κόβουμε τις σκληρές άκρες. Κόβουμε τα σπαράγγια σε φετούλες και τα σοτάρουμε με ελαιόλαδο...
28
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το μισό λάδι (1/4 της κούπας) και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Ρίχνουμε τις αγκινάρες και τις πατάτες κατευθείαν από την κατάψυξη. Αφήνουμε για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το λεμόνι, το υπόλοιπο λάδι, τα σπαράγγια (τα είχα περάσει πρώτα λίγο από το τηγάνι με λίγο λάδι) και τέλος το νερό ώστε να καλύψει τα λαχανικά. Αφήνουμε να βράσουν για περίπου μισή ώρα. Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε και λιώνουμε τα λαχανικά μέσα στην κατσαρόλα....
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι - κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες. Βράζουμε το σπαγγέτι al dente και κρατάμε λίγο από το ζωμό. Σε μεγάλη κατσαρόλα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τα σπαράγγια και τα σβήνουμε με λευκό κρασί...