25910 6130
info@asnestos.gr
05
Jun
Prep
-
Cook
Ready In
- servings
1
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι – κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες.
2
Βράζουμε το σπαγγέτι al dente και κρατάμε λίγο από το ζωμό.
3
Σε μεγάλη κατσαρόλα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τα σπαράγγια και τα σβήνουμε με λευκό κρασί.
4
Ρίχνουμε μετά το σπαγγέτι και το ζωμό που κρατήσαμε, το μπούκοβο, το μαϊντανό, την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι.
5
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Footnotes
Cook's Note:
Editor's Note:
Share