25910 6130
info@asnestos.gr
05
июн
Prep
-
Cook
Ready In
- servings
1
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι — κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες.
2
Βράζουμε για 8-10 λεπτά τα σπαράγγια και τα στραγγίζουμε.
3
Σπάμε σε μπολ τα αυγά και τα χτυπάμε καλά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τον άνιθο και ανακατεύουμε.
4
Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μίγμα των αυγών.
5
Απλώνουμε από πάνω τα σπαράγγια. Όταν ροδοκοκκινίσει από την μια πλευρά, την γυρίζουμε από την άλλη.
6
Κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρουμε αμέσως..
Footnotes
Cook's Note:
Κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρουμε αμέσως...
Editor's Note:
Share