-
(Ελληνικά)
Αν είσαι λάτρης του κοτόπουλου σαν εμένα, υπάρχει μια συνταγή που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. Η σημερινή συνταγή, είναι μια από τις καλύτερες συνταγές που έχω δοκιμάσει. Είναι πολύ απλή στην εκτέλεση της και δεν θα χρειαστείς πολλά υλικά. Πάμε να δούμε πώς θα κάνεις αυτό το πεντανόστιμο πιάτο
-
-
(Ελληνικά)
Δεν περιγράφεται με λόγια η νοστιμιά και ο άρτιος συνδυασμός των υλικών. Φτιάξτε την και θα ξετρελάνετε τους πάντες!
-
(Ελληνικά)
Πατατοσαλάτα με σπαράγγια και αυγό!
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους. Παράλληλα, σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε τα αυγά μας να βράσουν.....
-
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι - κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες και τα ζεματίζουμε σε βραστό αλατισμένο νερό για 1,5 λεπτά. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα σπαράγγια που βγάζουμε με μεγάλη προσοχή με μια τρυπητή κουτάλα. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα..
-
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι - κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες. Βράζουμε για 4-5 λεπτά τα σπαράγγια, τα στραγγίζουμε και τα ψιλοκόβουμε σε ροδέλες. Σε ένα μπολ φτιάχνουμε το dressing αναμιγνύοντας το αλάτι, το μπαλσάμικο ξύδι, το ελαιόλαδο και την καστανή ζάχαρη...