25910 6130
info@asnestos.gr
16
Dec
(Ελληνικά) Το ακτινίδιο είναι γνωστό ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και E καθώς και σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο και φυτικές ίνες, ενώ ο λωτός έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες κ βιταμίνες. Όλα αυτά συνδυασμένα με ρόκα-σπανάκι και ξηρούς καρπούς (πλούσιοι σε πρωτεΐνες) δίνουν ένα πολύ υγιεινό αποτέλεσμα!
23
Jun
Χτυπάμε μαζί το αυγό και το νερό σε ένα μπολ. Ψήνουμε τη σφολιάτα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ζεσταίνετε το νερό σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα κομμάτια φράουλας.Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, ανακατεύουμε το ακτινίδιο και το μέλι μέχρι να μαλακώσει. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε την κρέμα και τη ζάχαρη. Γεμίστε την σφολιάτα με φράουλες, περιχύνουμε με τη σάλτσα ακτινίδια, και από πάνω με σαντιγί για να εξυπηρετήσει.
Σοτάρετε το χοιρινό με τo Βιτάμ και όταν ροδοκοκκινίσει σβήνετε με την μπύρα. Προσθέτετε τα πράσα, τα κρεμμύδια, το σέλινο, πιπέρι και τον στιγμιαίο ζωμό και τα αφήνετε σε σιγανή φωτιά περίπου μισή ώρα....
05
Ένα μπολ με παγάκια είναι μια υπέροχη ιδεά για να σερβίρετε αυτή την Τροπική Φρουτένια Απόλαυση που μπορεί να παίξει το ρόλο ενός επιδορπίου! Ανακατεύουμε τον ανανά, το μάγκο, τα ακτινίδια και τις ρόγες του σταφυλιού σε ένα μεγάλο μπολ...
Ανακάτεψε το μέλι, με τη σόγια, το ελαιόλαδο και το πιπέρι σε μια μεγάλη σακούλα μαγειρικής που κλείνει με ζιπ. Πρόσθεσε τα φιλέτα και κλείσε την τσάντα. Ανακάτεψε καλά και άφησε το ψάρι να μαριναριστεί για 10 λεπτά, γυρίζοντας περιοδικά τη σακούλα από όλες τις πλευρές. Όσο το ψάρι παίρνει τα αρώματα της μαρινάδας, ζέστανε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά...
(Για 4 άτομα) Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε το γιαούρτι με 100 γραμμ. ζάχαρη. Χτυπάτε, χωριστά, την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την αναμειγνύετε προσεκτικά με το γιαούρτι. Μοιράζετε το μείγμα σε 4 μπολάκια και τα αφήνετε για 1 ώρα να παγώσουν στο ψυγείο. Ξεφλουδίζετε τα ακτινίδια και κόβετε τα δύο, κατά μήκος, σε φετούλες...