05
Июн
-
Prep
-
-
Cook
-
-
Ready In
-
-
- servings
Ingredients
- 300 γραμ. σπαράγγια ποσέ κομμένα
- 500 γραμ. σπαγγέτι ψιλό
- 4 κουταλιές σούπας παρμεζάνα
- μπούκοβο
- μαϊντανός
Directions
-
1
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι — κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες.
-
2
Βράζουμε το σπαγγέτι al dente και κρατάμε λίγο από το ζωμό.
-
3
Σε μεγάλη κατσαρόλα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τα σπαράγγια και τα σβήνουμε με λευκό κρασί.
-
4
Ρίχνουμε μετά το σπαγγέτι και το ζωμό που κρατήσαμε, το μπούκοβο, το μαϊντανό, την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι.
-
5
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Footnotes
-
Cook's Note:
-
Editor's Note: