25910 6130
info@asnestos.gr
05
Jun
Prep
-
Cook
Ready In
- servings
1
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι – κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες.
2
Βράζουμε για 4-5 λεπτά τα σπαράγγια, τα στραγγίζουμε και τα ψιλοκόβουμε σε ροδέλες.
3
Σε ένα μπολ φτιάχνουμε το dressing αναμιγνύοντας το αλάτι, το μπαλσάμικο ξύδι, το ελαιόλαδο και την καστανή ζάχαρη.
4
Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε τα σπαράγγια, το κρεμμύδι, τη φέτα και τον κόλιανδρο και το περιχύνουμε με το dressing που παρασκευάσαμε.
Footnotes
Cook's Note:
Editor's Note:
Share