05
6月
-
Prep
-
-
Cook
-
-
Ready In
-
-
- servings
Ingredients
- 500 γραμ. φρέσκα σπαράγγια
- 1/4 κούπας ξύδι μπαλσάμικο
- 1/2 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλιά γλυκού αλάτι
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 150 γραμ. φέτα θριμματισμένη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές σούπας κόλιανδρο
Directions
-
1
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι – κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες.
-
2
Βράζουμε για 4-5 λεπτά τα σπαράγγια, τα στραγγίζουμε και τα ψιλοκόβουμε σε ροδέλες.
-
3
Σε ένα μπολ φτιάχνουμε το dressing αναμιγνύοντας το αλάτι, το μπαλσάμικο ξύδι, το ελαιόλαδο και την καστανή ζάχαρη.
-
4
Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε τα σπαράγγια, το κρεμμύδι, τη φέτα και τον κόλιανδρο και το περιχύνουμε με το dressing που παρασκευάσαμε.
Footnotes
-
Cook's Note:
-
Editor's Note: