25910 6130
info@asnestos.gr
23
Jun
Prep
-
Cook
Ready In
- servings
1
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι – κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες και τα ζεματίζουμε σε βραστό αλατισμένο νερό για 1,5 λεπτά.
2
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα σπαράγγια που βγάζουμε με μεγάλη προσοχή με μια τρυπητή κουτάλα.
3
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε το τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει εντελώς.
4
Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά. Σε κάθε πιάτο σερβίρουμε τα βουτυράτα σπαράγγια και τα περιχύνουμε με την σάλτσα τυριού.
5
Αν την έχουμε προετοιμάσει από πριν πρέπει να την ξαναζεστάνουμε πριν το σερβίρισμα.
Footnotes
Cook's Note:
Αν έχουμε προετοιμάσει την κρέμα από πριν πρέπει να την ξαναζεστάνουμε πριν το σερβίρισμα...
Editor's Note:
Share