25910 6130
info@asnestos.gr
23
июн
Prep
-
Cook
Ready In
- servings
1
Χτυπάμε μαζί το αυγό και το νερό σε ένα μπολ. Ψήνουμε τη σφολιάτα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2
Ζεσταίνετε το νερό σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα κομμάτια φράουλας.
3
Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, ανακατεύουμε το ακτινίδιο και το μέλι μέχρι να μαλακώσει. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε την κρέμα και τη ζάχαρη.
4
Γεμίστε την σφολιάτα με φράουλες, περιχύνουμε με τη σάλτσα ακτινίδια, και από πάνω με σαντιγί για να εξυπηρετήσει.
Footnotes
Cook's Note:
Editor's Note:
Share