25910 6130
info@asnestos.gr
05
июн
Prep
-
Cook
Ready In
- servings
1
Μισοβράζουμε το ρύζι σε 3/4 λίτρου ζωμό κότας.
2
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι — κόφτη τα σπαράγγια και κόβουμε τις σκληρές άκρες.
3
Κόβουμε τα σπαράγγια σε φετούλες και τα σοτάρουμε με ελαιόλαδο.
4
Μόλις γυαλίσουν, ρίχνουμε το μισοβρασμένο ρύζι και λίγο ζεστό νερό.
5
Αφού εξατμιστούν τα νερά, τελειώνουμε ρίχνοντας την παρμεζάνα και το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.
Footnotes
Cook's Note:
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο..
Editor's Note:
Share