-
Prep
-
Cook
15'
-
Ready In
-
8 servings
Ingredients
(Ελληνικά)
- 1 ματσάκι ρόκα
- 2 σαλάτες γαλλικές ή μαρούλι
- 1 ματσάκι τρυφερά φρέσκα σπαράγγια
- 6 φέτες προσούτο
- 1 φλ. τσαγιού φλούδες παρμεζάνας
- Για το ντρέσινγκ
- 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2/3 φλ. τσαγιού χυμός λεμόνι
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1½ κ.σ. αποξηραμένος βασιλικός
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Directions
Footnotes
-
Cook's Note:
-
Editor's Note: