05
6月
-
Prep
-
-
Cook
-
-
Ready In
-
-
- servings
Ingredients
- 1 φρέσκο ανανά κομμένο σε μικρά κομματάκια
- 2 φρέσκα μάνγκο κομμένα σε κυβάκια (εννοείται: ξεφλουδισμένα)
- 3 ακτινίδια κομμένα σε κύβους
- 1/4 φλ. ρόγες σταφυλλιού κομμένα στα 2 (χωρίς κουκούτσια)
- 1/4 κ.γ. κάρδαμο (αν δεν βρίσκεται μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δυόσμο)
- 4 φλ. χυμός σταφυλιού
- Φύλλα μέντας ή δυόσμου για το γαρνίρισμα
Directions
-
1
Ανακατεύουμε τον ανανά, το μάγκο, τα ακτινίδια και τις ρόγες του σταφυλιού σε ένα μεγάλο μπολ.
-
2
Πασπαλίζουμε με κάρδαμο.
-
3
Ρίχνουμε το χυμό των σταφυλιών πάνω από τα φρούτα και ανακατεύουμε.
-
4
Καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν το σερβίρισμα.
-
5
Γαρνίρουμε με φύλλα μέντας ή δυόσμου.
Footnotes
-
Cook's Note:
Γαρνίρουμε με φύλλα μέντας ή δυόσμου...
-
Editor's Note: