25910 6130
info@asnestos.gr
05
Jun
Prep
-
Cook
Ready In
- servings
1
Ανακάτεψε το μέλι, με τη σόγια, το ελαιόλαδο και το πιπέρι σε μια μεγάλη σακούλα μαγειρικής που κλείνει με ζιπ.
2
Πρόσθεσε τα φιλέτα και κλείσε την τσάντα. Ανακάτεψε καλά και άφησε το ψάρι να μαριναριστεί για 10 λεπτά, γυρίζοντας περιοδικά τη σακούλα από όλες τις πλευρές.
3
Όσο το ψάρι παίρνει τα αρώματα της μαρινάδας, ζέστανε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
4
Αφαίρεσε το ψάρι από τη μαρινάδα και αφού λαδώσεις ελαφρά το τηγάνι ψήσε τα φιλέτα σου για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
5
Ανακάτεψε εν τω μεταξύ όλα τα υλικά του συνοδευτικού, το μάνγκο, το ακτινίδιο, το κόλιαντρο και το χυμό πορτοκάλι και σέρβιρε επάνω από το ζεστό φιλέτο.
Footnotes
Cook's Note:
Editor's Note:
Share