25910 6130
info@asnestos.gr
23
Jun
Χτυπάμε μαζί το αυγό και το νερό σε ένα μπολ. Ψήνουμε τη σφολιάτα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ζεσταίνετε το νερό σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα κομμάτια φράουλας.Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, ανακατεύουμε το ακτινίδιο και το μέλι μέχρι να μαλακώσει. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε την κρέμα και τη ζάχαρη. Γεμίστε την σφολιάτα με φράουλες, περιχύνουμε με τη σάλτσα ακτινίδια, και από πάνω με σαντιγί για να εξυπηρετήσει.
Σοτάρετε το χοιρινό με τo Βιτάμ και όταν ροδοκοκκινίσει σβήνετε με την μπύρα. Προσθέτετε τα πράσα, τα κρεμμύδια, το σέλινο, πιπέρι και τον στιγμιαίο ζωμό και τα αφήνετε σε σιγανή φωτιά περίπου μισή ώρα....
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι - κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες και τα ζεματίζουμε σε βραστό αλατισμένο νερό για 1,5 λεπτά. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα σπαράγγια που βγάζουμε με μεγάλη προσοχή με μια τρυπητή κουτάλα. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα..
05
Ένα μπολ με παγάκια είναι μια υπέροχη ιδεά για να σερβίρετε αυτή την Τροπική Φρουτένια Απόλαυση που μπορεί να παίξει το ρόλο ενός επιδορπίου! Ανακατεύουμε τον ανανά, το μάγκο, τα ακτινίδια και τις ρόγες του σταφυλιού σε ένα μεγάλο μπολ...
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι - κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες. Βράζουμε για 4-5 λεπτά τα σπαράγγια, τα στραγγίζουμε και τα ψιλοκόβουμε σε ροδέλες. Σε ένα μπολ φτιάχνουμε το dressing αναμιγνύοντας το αλάτι, το μπαλσάμικο ξύδι, το ελαιόλαδο και την καστανή ζάχαρη...
Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι - κόφτη τα σπαράγγια, κόβουμε τις σκληρές άκρες. Βράζουμε για 8-10 λεπτά τα σπαράγγια και τα στραγγίζουμε. Σπάμε σε μπολ τα αυγά και τα χτυπάμε καλά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τον άνιθο και ανακατεύουμε...