25910 6130
info@asnestos.gr
10
Apr
Prep
Cook
Ready In
λιγότερο από 60 λεπτά
2-4 άτομα servings
1
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους. Παράλληλα, σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε τα αυγά μας να βράσουν.
2
Όταν είναι έτοιμες οι πατάτες μας, τις αφαιρούμε από την κατσαρόλα, τις κόβουμε σε κύβους και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
3
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε, όσο οι πατάτες μας είναι ζεστές.
4
Κόβουμε 2 εκατοστά από τη βάση των σπαραγγιών και ξεφλουδίζουμε με το peeler το σκληρό μέρος (περίπου 1/3 του σπαραγγιού). Στη συνέχεια, τα πλένουμε και τα κόβουμε στη μέση.
5
Βάζουμε τα κάτω μισά σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε και τα τρυφερά μέρη και τα αφήνουμε για 1 λεπτό ακόμη. Αφαιρούμε τα σπαράγγια και τα βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό. Έπειτα, τα στραγγίζουμε, τα κόβουμε πάλι στη μέση.
6
Προσθέτουμε στο μπολ με τις πατάτες τα σπαράγγια. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, καθαρίζουμε τα αυγά μας, τα κόβουμε σε φέτες και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ.
7
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ: Πατατοσαλάτα με σπαράγγια και αυγό
Footnotes
Cook's Note:
Editor's Note:
Share
Name *
Email *
Your comment: