25910 6130
info@asnestos.gr
05
Oct
Prep
Cook
Ready In
servings
1
Καθαρίζετε τα ροδάκινα, τον ανανά και τα ακτινίδια και τα κόβετε σε κομματάκια. Τα βάζετε στη κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη.
2
Χαράζετε κατά μήκος μ’ ένα μαχαίρι τους λοβούς βανίλιας και με τη πίσω πλευρά του μαχαιριού βγάζετε τα σποράκια και τα ρίχνετε κι αυτά στη κατσαρόλα μαζί με τους άδειους λοβούς.
3
Ανακατεύετε και τα αφήνετε 2-3 ώρες να λιώσει η ζάχαρη και να γίνει σα σιρόπι.
4
Βράζετε με ανοιχτό καπάκι για 30-40 λεπτά. Ανακατεύετε κατά διαστήματα για να μη σας κολλήσει. Δε χρειάζεται να τη ξαφρίσετε.
5
Όταν »δέσει» η μαρμελάδα, τη λιώνετε λίγο με το μίξερ χειρός και αφήνετε και μερικά κομμάτακια από τα φρούτα. Προσθέτετε το ξύσμα λάιμ και το χυμό.
6
Αφήνετε τη μαρμελάδα να κρυώσει και τη βάζετε στο βαζάκι.
Πηγή:Μαρμελάδα με ροδάκινα, ανανά και ακτινίδια
Footnotes
Cook's Note:
Editor's Note:
Share
Name *
Email *
Your comment: