25910 6130
info@asnestos.gr
25
May
Prep
17'
Cook
38'
Ready In
8-10 servings
1
Ρίχνουμε τη λιωμένη μαργαρίνη σε φόρμα 23 εκ. και πασπαλίζουμε την καστανή ζάχαρη..
2
Βάζουμε απάνω και κυκλικά φέτες ακτινίδια.
3
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με την άχνη πολύ καλά, ρίχνουμε το ξύσμα ή τη βανίλια, τα αυγά 1-1 , τα τριμμένα αμύγδαλα και χτυπάμε να ενσωματωθούν τα υλικά. Τέλος προσθέτουμε τη φαρίνα με το μπέικιν.
4
Ρίχνουμε στο ταψί μας το μισό μείγμα κέικ, απάνω βάζουμε φέτες ακτινίδιο.
5
Ρίχνουμε και το υπόλοιπο μείγμα προσεκτικά να σκεπαστούν οι φέτες ακτινίδιου.
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 35 έως 40 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει το κέικ και ξεφορμάρουμε.
7
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και διακοσμούμε το κέικ μας όπως μας αρέσει και σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ: Ανάποδο κέικ με ακτινίδια
Footnotes
Cook's Note:
Editor's Note:
Share
Name *
Email *
Your comment: